Uitnodiging – Zomer EM Bessenpluk festijn, bijenlezingen en bamboetuin, zaterdag 16 juli 2016

unnamed (2)

De vruchten op volledige biologische vruchtgaard van Weldaadbessen hebben zich niet veel aangetrokken van het vreemde weer van afgelopen weken. Zij zijn deze weken gewoon bezig geweest met hun groei en bloei. En de laatste tijd zijn ze in een opperste stemming, ze zijn zich namelijk aan het voorbereiden om geplukt te worden. Via een vruchtenfluisteraar weten we dat het voor deze vruchtjes toch een kleine wens is om geplukt te worden tijdens een gezellige dag van Effectieve Micro-organismen liefhebbers. En als echte natuurliefhebbers vervullen we natuurlijk met alle plezier de wens van onze favoriete vruchtjes. De zomer EM Bessenpluk van zaterdag 16 juli is dan de ideale gelegenheid om hen te helpen! Komt u ook helpen? Terwijl u rondloopt, geniet en plukt helpen de vruchtjes u met ontspannen, ontladen en opladen en kunnen ze u vertellen wat EM allemaal voor hen heeft gedaan. En zo nu en dan wordt de mond gevuld met prachtige kleuren en hemelse smaken. Even bijkomen van het plukken kan bij een interessante lezing over bijen van een echte bijenleraar. Auke zorgt om een uur of 16:00 voor de inwendige mens met wat heerlijke versnaperingen en lekkernijen om de dag af te sluiten. En let op! Weldaadbessen blijft deze dag nog speciaal open tot 19:00!

Het weelderige Weldaadbessen terrein is twee hectares groot. Dit werkelijk prachtig frisgroene gebied met diverse vrucht-nuances wordt bewoond door een grote groep van onze vrienden: miljarden Effectieve Micro-organismen, duizenden bijen en een scala aan nuttige insecten en beestjes.
In dit ware EM-vruchtenparadijs zijn de emmertjes deze dag te vullen met

  • de eerste lading blauwe bessen
  • maar ook rode, witte en zwarte bessen
  • gele en rode kruisbessen
  • aardbeien
  • bramen
  • en zomerframbozen

Zoals altijd krijgt iedereen die deze dag namens de EM-Vereniging komt korting. Voor de blauwe bessen en de frambozen betaal je slechts € 5 per kilo, voor alle andere vruchtjes betaal je slechts € 4 per kilo!

Wat is er allemaal te doen deze dag? LEES MEER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *