Theatercollege over Bokashi | 22 maart | Amsterdam DOOR EM · 15 MAART 2019

Kom je ook naar het Theatercollege over Bokashi? Upcycling door de EM-technologie!

Wil je meer leren over de voordelen van upcycling met voedselresten? En over hoe je in jouw omgeving mee kunt doen met upcycling? Of wil je je ervaringen delen over bokashi? Sluit dan aan tijdens dit theatercollege en ga met ons op informele wijze in gesprek over Bokashi!

We gaan tijdens deze avond in gesprek met elkaar over duurzaamheid met voedsel en welke kansen er zijn om ”global impact” te maken met ”local thinking”. Niet alleen zakelijk maar juist ook thuis zijn deze ontwikkelingen enorm interessant voor iedereen die groener, slimmer en leuker wilt leven.

Smaak voor Groen organiseert deze avond en werkt met innovatieve oplossingen aan een groener Den Haag. Sociaal, lokaal en (verder dan) circulair. We zien je graag in CIRCL op vrijdagavond 22 Maart 19.30-21.30 uur!

AANMELDEN

Aanmelding kan via mark@smaakvoorgroen.nl (stuur even een mailtje met je naam en hoeveel personen je wenst te komen). Let op: je aanmelding is pas definitief bij bevestiging over de mail. VOL=VOL

Ps. Je wordt ontvangen bij de ingang van het CIRCL gebouw en doorverwezen naar de juiste ruimte van het theatercollege. Mocht je verlaat zijn kun je tijdens het theatercollege nog aansluiten.

BEREIKBAARHEID

Het CIRCL gebouw is gelegen naast station Amsterdam zuid op het Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam. Dit is direct naast de ABN AMRO bank. Met de auto? Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt waaronder Q-Park Symphony en Q-Park Mahler.

Bron: https://www.emnatuurlijkactief.nl/theatercollege-over-bokashi-22-maart-amsterdam/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *