Te melden successen (Liesbeth)

      Geen reacties op Te melden successen (Liesbeth)

Ik schreef al eerder dat het gebruik van EM in de kliko ECHT een uitvinding is. Hij meurt gewoon niet meer!

Wat ook behoorlijk frappant was, was dat ik al lange tijd een zwarte rand onder aan de douchedeur had. Met geen jif en schuurspons was dat te verwijderen. Toen heb ik op een avond daar EM-A oplossing op gespoten. En na 3 dagen nog een keer. En na 4 dagen nog een keer. Op zich zag ik niks veranderen, maar toen ik er een spons bij pakte, kon ik het er zo van af vegen! Ook de schimmel in de voegen is aanzienlijk verminderd. Dat was ook altijd een hope-loze klus. Ik vind het ook heerlijk om met EM het aanrecht schoon te maken. Pas heb ik voor het eerst ook de badkamervloer ermee gedaan en dat ging ook heel goed. Lekker, niet meer van die chemische luchtjes in huis!
Wat me ook opviel was dat ik een keer 1 plank in de koelkast met EM schoonmaakte en dat de volgende dag de HELE koelkast fris rook.

Verder valt het me op dat – naast de werking op de darmen wat neem ik aan iedereen ervaart – ik in het begin een wondje had in m’n mond wat na 1 dag EM drinken weg was.

Het resultaat van EM op m’n hortensia laat nog een jaar op zich wachten, maar de planten binnen doen het er al goed op.

Ik heb EM aan veel vrienden aangeraden en ik hoor ontzettend veel positieve verhalen over huiduitslag die binnen een dag weg is, dat een griep danig verkort plaatsvindt, e.d.

Ik hoop dat we met z’n allen de planeet kunnen zuiveren met EM!

Mijn meest geweldige uitvinding met EM is om het in de KLIKO (de grote kunststoffen afvalbakken) te spuiten. Die dingen meurden tot in eeuwigheid tot voor kort, maar nu ruikt het als lelietjes van dalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *