Opbrengst actie borstkankeronderzoek

      Geen reacties op Opbrengst actie borstkankeronderzoek

De actie voor het onderzoek door Professor Khalida Usmani in Pakistan naar de toepassing van EM-X bij borstkankerpatienten heeft het enorme bedrag van € 2.500,00 opgebracht.

In het voorjaar is de actie door Dick van der Maat op de EM-dag gestart naar aanleiding van het 10 jaar toepassen van EM op zijn Japanse Esdoorn Kwekerij (www.dvandermaat.com) in Boskoop. Op gehele opbrengst van de verkoop van Japanse Esdoorns op de EM-dag is door Dick van der Maat ter beschikking gesteld aan de actie.

Het totaalbedrag is uitgekomen op € 2.500,- mede dankzij extra bijdragen van de leden van de EM Vereniging en sponsoren Stichting De Moeder’s Geuren (www.moedersgeuren.nl), Agriton (www.agriton.com) en de EM Vereniging (www.emvereniging.nl).

Donderdag 29 oktober is de cheque overhandigd in Izegem in Belgie tijdens een Europese EM-meeting aan de directeur van EMRO Japan.

Foto: Dick van der Maat (links) overhandigt de cheque aan de directeur van EMRO Japan (rechts) die bijzonder blij verrast was over het hoge bedrag. Hij heeft ons een paar keer heel hartelijk bedankt.

De cheque met vermelding van de sponsoren: Acer Kwekerij Dick van der Maat (www.dvandermaat.com), Stichting De Moeder’s Geuren (www.moedersgeuren.nl), Agriton (www.agriton.com) en de EM Vereniging (www.emvereniging.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *