Nieuw: EM drink!
Primeur op de EM-bessenplukdag op 13 juli bij Weldaad bessen in Wilhelminaoord.

Vol verwachting klopt ons hart, en ja het is gelukt:

EM probioticum drink,
ontwikkeld voor menselijke consumptie:

een probiotische drank boordevol EM Microorganismen.
Hiermee kunnen we ons maag/darmgestel en daarmee ook de rest van ons lichaam een goede basis geven voor gezondheid šŸ™‚

EM drink!

De primeur is op 13 juli tijdens de EM bessenplukdag bij Weldaad bessen in Wilhelminaoord waar u het als eerste kunt komen proeven.

EMĀ® Drink is een gefermenteerde drank; 100% natuurlijk!

EMĀ® Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriĆ«n die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is verrijkt met biologisch Aroniasap. De aroniabes zit boordevol met vitamine C & K en antioxidanten. Dit ondersteunt het lichaam. EM Drink bevat de originele effectieve micro-organismen: een krachtig mengsel ontwikkeld door prof. Higa uit Japan.

Mocktail | Meng EM Drink met bruisend water, ijsblokjes en munt of rozemarijn of …

IN BALANS | EM Drink is een friszoete drank die dagelijks kan worden genuttigd. Ook bij verstoring van de darmflora of na een antibioticakuur. De werking van EM Drink is deels gebaseerd op een combinatie van fermentatieve micro-organismen. De stofwisselingsproducten, die bij een fermentatie ontstaan, zijn onder andere vitaminen, enzymen en antioxidanten. Ons lichaam kan deze stoffen opnemen en zo bijdragen aan een goede weerstand. Drink jezelf dus gezond met EM Drink!

WAT ZIT ER IN EM DRINK? | Gezuiverd water, melkzuurbacteriĆ«n, gisten, biologische arionasap (16%), natuurlijke cassisaroma (4%), tarwezemelextract en verder niets. EM Drink is lactosevrij, vegan en vrij van kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Zomerse drank | Gekoeld in de koelkast is EM Drink een heerlijke verfrissende en gezonde drank voor de warme zomerse dagen.

GEEN SUIKERS | Om de melkzuurbacteriĆ«n te activeren en te laten groeien worden ze met suiker gevoed. De suiker wordt 100% verteerd en omgezet in melkzuur. EM Drink bevat dus geen suiker meer.

FERMENTATIE | Fermenteren ken je vast wel van zuurkool. Verse witte kool wordt met behulp van onder meer melkzuurbacteriĆ«n en in zuurstofloze omstandigheid bewaard. Witte kool wordt zo gefermenteerde witte kool. Als je dezelfde kool in een kom zou laten staan, dan zou het gaan rotten. De microbiologie die verantwoordelijk is voor het fermentatieproces scheiden hele nuttige stofwisselingsproducten uit: antioxidanten, vitamines, enzymen, natuurlijke antibiotica en groeihormonen. Fermentatie is dus een conserveringstechniek waarbij voedingsstoffen en energie wordt behouden.

Kinderfeestjes | EM Drink is ideaal voor kinderfeestjes. Maak ijsblokjes met water, munt en klein fruit zoals besjes, kers en stukjes aardbei. Gezond en feestelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *