Lezing moestuinieren met EM

Geen reacties op Lezing moestuinieren met EM

Bron: https://www.emnatuurlijkactief.nl/

Het team EM Natuurlijk actief verzorgt dit voorjaar diverse lezingen bij volkstuinverenigingen door het hele land.

Er is een toenemende interesse in natuurlijk moestuinieren. Sommigen verenigingen willen overschakelen naar uitsluitend biologisch tuinieren. Daar past het EM concept uitstekend in.

Lezingen die al geweest zijn waren in Zwolle, Rolde en Heerenveen. Komende tijd vertellen we ons verhaal in Oosterwolde, Vlissingen, Losser, Leiden, Bodegraven, Arnhem, Vlaardingen en Zandvoort. Sommige lezingen worden georganiseerd voor alleen leden van de desbetreffende volkstuinvereniging. Andere bijeenkomsten zijn ook gratis toegankelijk voor anderen.

Woensdagavond 25 maart zijn we present in Losser.

Bent u lid van een volkstuinvereniging en wil graag meer weten over natuurlijk moestuinieren met EM? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Foto: Volkstuinvereniging Heerenveen