Lezing Effectieve Micro-organismen – 30 maart in Goes

Door Simone Vos

Donderdag 30 maart

19.30-21.30 uur

in ’t Westlicht, Singelstraat 7, Goes

Zuiverder water, een schoon huis, een mooie tuin en meer energie, zonder gebruik te maken van chemicaliën….dit alles is te bereiken met Effectieve micro-organismen, kortweg EM genoemd. Met EM verhoog je de weerstand in huis, in de bodem, bij planten en dieren en bij jezelf.

EM is een mengsel van in de natuur voorkomende micro-organismen. Het geheim zit in de combinatie. Deze maakt EM zo werkzaam en breed toepasbaar.

EM is een ontdekking van de Japanse landbouwprofessor Teruo Higa.

Het lukte professor Higa niet een behandeling te vinden voor een hardnekkige ziekte bij watermeloenplanten. De bijna dode planten werden uit de grond getrokken en in een naburige sloot gegooid waarin het keukenafvalwater van omliggende huizen werd geloosd. Een paar dagen later merkte Higa tot zijn grote verbazing dat de planten nieuwe wortels hadden gevormd, geen enkel teken van de ziekte meer vertoonden en dat zich zelfs nieuwe knoppen hadden aangezet. Vanaf dat moment besloot hij zich met zijn onderzoek helemaal op de wereld van de micro-organismen te concentreren.

Effectieve micro-organismen werken anders dan antibioticum en chemische middelen; zij doden niet, maar verdrijven ziektekiemen.

Zo kun je met EM op natuurlijke wijze je huis schoonmaken, de hondenmand ontgeuren, je gootsteen en afvoerbuizen ontstoppen ,vieze vaatdoekjes voorkomen, je wasmachine schoonhouden, je kamer – en tuinplanten blij maken, je weerstand en gezondheid verbeteren en nog veel meer…

Gemeenten lossen er GFT-problemen (b.v. stankoverlast) mee op. EM in het zwembad maakt chloor overbodig. EM reinigt oppervlaktewater en is zelfs medisch toepasbaar. De toepassingen zijn legio, de kosten laag en de besparingen vaak hoog.

 

Opgave en info: Natuurdrogist De Waaihoek

0113-270545, info@dewaaihoek.nl en in de winkel

Entree: 2,50 euro, inclusief een consumptie

Websites: www.emvereniging.nl, www.agriton.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *