EM-X Gold, een remedie tegen straling (Frans)

Van een Franse collega ontvingen we het artikel waar we hier een link van hebben geplaatst. Het oorspronkelijke artikel is in het Frans, maar we hebben ook een link naar de Nederlandse Google translate versie geplaatst.

In het kort…er is onlangs in Noorwegen een lek van jodium 131 in de kernreactor in Halden geweest. Er zijn verschillende metingen al gedaan o.a. in Frankrijk van toename van het volatile stof die gemakkelijk via planten, wortels, dieren, in de mens terechtkomt.
Hier wordt in de media niet over gesproken maar hoe dan ook, ook als de schade klein is het al gaande.
What to do?
Naast de jodium tinctuur die je preventief kan nemen voor je schildklier wordt hier gesproken over EMX gold. De micro-organismen eten de radioactieve stoffen in jouw lichaam op.

Een citaat, vrij vertaald met Google Translate:

“Ik herinner me over het ongeluk bij Tchernobyl dat in de noordelijke gebieden met tienduizenden bestraalde en niet-consumeerbare rendieren er op een veld dat behandeld was met EM, een kudde was waar noch de dieren, noch de planten een spoor van radioactiviteit hadden.

In Fukushima is een boomgaard gevonden in de rode zone die behandeld was met EM en waarvan de perziken, abrikozen, peren en appels wonderbaarlijk vrij waren van radioactiviteit en daarom perfect eetbaar – vreemd genoeg wordt hier weinig over gecommuniceerd – maar ik heb deze info in mijn dagboek gezet – en men zou zelfs kunnen zeggen dat met probeert om deze geweldige ervaring te vergeten …!”

Het artikel in Nederlands (Google Translate): https://translate.google.nl/translate?sl=fr&tl=nl&js=y&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fmicheldogna.fr%2Fem-x-gold-2%2F&edit-text=&act=url

Het oorspronkelijke artikel: http://micheldogna.fr/em-x-gold-2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *