EM stand op Herfstweekend Het Vallend Blad in Soest, zaterdag 13-9 en zondag 14-9

GRATIS appelgebak én GRATIS poffertjes!!

Elk jaar rond deze tijd wordt voor u een supergezellig en wervelend weekend georganiseerd met de naam HERFSTWEEKEND VALLEND BLAD.
A.s. zaterdag 14 en zondag 15 september zwaaien de poorten open voor de edtie van 2019. De organisatie heeft er alles aan gedaan om u een enerverend herfstweekend voor te kunnen schotelen.

Er staan pakweg 1.000 appelgebakjes klaar die worden weggeven bij een kopje koffie. En Janos de poffertjesman is gestrikt om GRATIS poffertjes uit te delen aan iedereen die trek heeft.

Daarnaast is er van alles te zien en te beleven. Een houtdraaier die zijn kunsten vertoont, vers gemaakte “nieuwe oogst” jam, een hobbykraam waar u de nieuwste handwerkhobbies kunt zien en kopen. Wilt u weten wat je allemaal met pompoenen en kalebassen kunt doen dan mag u dit weekend zeker niet missen.

TIP: EM-drink, een geschenk uit de natuur dat uw gezondheid beslist ten goede zal beïnvloeden.
Vraag naar de bijzonderheden bij de EM (Effectieve Micro organismen) kraam.

Neem de kinderen mee

Voor de kinderen is er volop vertier. Reus henk de houthakker staat al klaar met zijn knutselspullen en Roel de stalmeester is er met zijn onweerstaanbare knuffeldieren. Uw kinderen mogen een mooi herfststuk maken voor thuis, met materialen van ‘t Vaarderhoogt … GRATIS.

BENT U ER OOK BIJ ZATERDAG OF ZONDAG?
GRAAG TOT DAN!!

Plaats: Dorresteinweg 72b, Soest, www.vaarderhoogt.nl

zaterdag 09:00 uur – 17:00, zondag 10:00 uur – 17:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *