Blauwalg motie voor proefneming met EM, donderdag 22 februari, 21:30 uur grote zaal van het Stadhuis

Oproep aan iedereen om naar het Stadhuis van Almere te komen

donderdag 22 februari, 21:30 uur

De GroenLinks motie om een proef met EM te houden in de Haven en in het Weerwater wordt donderdagavond 21:30 uur behandeld in de grote zaal van het Stadhuis.

Het is nu aan ons om gezamenlijk te laten zien waar we met z’n allen het laatste half jaar voor hebben gestreden.

Door maandenlang actie voeren hebben wij er voor gezorgd dat het blauwalg probleem ruim aandacht heeft gekregen in de media en op de agenda van de gemeente is gezet.

Na een hele serie openbare bijeenkomsten op het stadhuis zijn we nu zover gekomen dat er een motie ligt, die door bijna alle oppositie partijen wordt ondersteund en die de gemeente opdracht geeft om per direct een proef te starten met EM in Almere Haven en in het Weerwater.

De partijen die Almere besturen, PvdA, VVD, CU en CDA, liggen nog steeds dwars en laten de burgers in de kou- uh… blauwalg staan. Tot nu toe willen ze ons met een kluitje in het riet sturen en vinden dat hun oplossingen goed genoeg voor ons zijn.

Door onze massale aanwezigheid kunnen wij helpen deze fracties te overtuigen de burgeractiviteit serieus te nemen.

Middels het aannemen van deze motie door de gemeente kan het probleem toch nog op korte termijn opgelost worden. We willen geen zelfde zomer meer meemaken als vorig jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *