Artikel EM in BIOscope | Groene Passage Rotterdam

Fermenteer…het smaakt naar meer!

Wat is dat eigenlijk, fermenteren?  In het nieuwe zomernummer van de BIOscope lees je hier meer over. Leer hoe je je een darmflora een handje kan helpen door het pickelen of pekelen van voedsel of het fermenteren van etensresten tot bodemverbeteraar.

Wat is pickelen? Hoe kan ik zelf aan de slag? Neemt het veel tijd in beslag? Je kunt het allemaal terugvinden in het gratis huismagazine van de Groene Passage.

U kunt bij Gimsel nu ook terecht voor de Bokashi-keukenemmer en Wipe & Clean.

Lees het artikelin BIOscope hieronder of via de volgende download-link: Goede bacteriën inzetten voor bodem, plant, water, mens & dier .

https://www.emvereniging.nl/wp-content/uploads/2016/06/BioScope-Groene-Passage_Rotterdam_Pagina-34-37-BIOZOMER-16-AGRITON.pdf

BRON: https://www.emnatuurlijkactief.nl/artikel-em-in-bioscope-groene-passage-rotterdam/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *