Japanse Esdoorns kweken met EM

In het laatste EM Journaal (dec. 2014) van de Belgische EM Vereniging staat de kwekerij van Dick v/d Maat er met dit prachtige artikel. Enjoy!

Klik op deze link om het artikel te openen of lees het artikel direct in de box hieronder.

***

Het EM journaal van de Belgische EM Vereniging staat boordevol artikelen over EM. Wil Ook een abonnement op EM Journaal ?

Als abonnee ontvang je twee keer per jaar (21 juni en 21 december) een dik Nederlandstalig tijdschrift boordevol interessante EM artikelen uit binnen- en buitenland. Naast eigen artikelen worden ook vertaalde artikelen uit het Duitstalige EM Journal geplaatst. Het abonnementsgeld helpt om dit te kunnen realiseren. Een abonnement bedraagt 25 euro of 50 euro voor een steunden abonnement (studenten 15 euro) en geld voor een volledig jaar.

Wilt u het EM journaal ontvangen? Dan kunt u het abonnementsgeld van € 25 overschrijven naar:
EM-B vzw, Wittestraat 36, B 8501 Heule
VDK Spaarbank: IBAN: BE71 8916 9402 1569
BIC: VDSPBE91

En gelijktijdig een mail naar abonnement@embelgium.org met uw naam, adres, emailadres, telefoonnummer.